Η Μεγάλη Τρίτη του Σάντος και της… ΑΕΚ

Η Μεγάλη Τρίτη του Σάντος και της… ΑΕΚ

«Τελικός» στο Ντραγκάο για την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, με την ΑΕΚ να περιμένει πως και πως το αποτέλεσμα.

Ώρα… μηδέν για Φερνάντο Σάντος και εθνική Πορτογαλίας. Μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Τουρκίας, απέμεινε μονάχα ένα εμπόδιο στο δρόμο για τα γήπεδα του Κατάρ. Απόψε (29/3, 21:45) οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 υποδέχονται τη Βόρεια Μακεδονία που ευελπιστεί σε ένα νέο θαύμα. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει έτοιμη να σφραγίσει την παρουσία της στο Μουντιάλ, με την ΑΕΚ να έχει στραμμένη την προσοχή της στον τελικό του Ντραγκάο.

Ως γνωστόν, ο Φερνάντο Σάντος είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Ένωσης για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθυμεί διακαώς τον (τρίτο) γάμο με τον έμπειρο τεχνικό, κλείνοντας τα… αυτιά του στις υπόλοιπες υποψηφιότητες. Θεωρεί πως είναι ο πιο κατάλληλος για αυτή τη θέση και ο άνθρωπος που θα επαναφέρει το καράβι της ΑΕΚ σε ήρεμα νερά. Και με την ιστορική είσοδο στην «Αγιά Σοφιά» να βρίσκεται προ των πυλών.

Μέχρι να οδηγήσει την Πορτογαλία στα γήπεδα του Κατάρ, ο Σάντος δε θέλει να αναφέρεται στο μέλλον του. Φάνηκε και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Αυτή τη στιγμή, ο 67χρονος σκέφτεται μόνο τον τρόπο πρόκρισης της εθνικής στο Μουντιάλ. Όταν τελειώσει η περιπέτεια των μπαράζ, με ή χωρίς το εισιτήριο για το Κατάρ, θα μπει και στην διαδικασία σκέψης για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ παλεύει για τον Φερνάντο Σάντος και… το πιστεύει – Τα 12.000.000 € που προκαλούν δέος | to10.gr

Βεβαίως, η πιθανή πρόκριση της Πορτογαλίας δεν κόβει τα… φτερά του Δικεφάλου. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θεωρούν και ευελπιστούν πως μπορούν να δώσουν τα χέρια με τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό. Παράλληλα, δε θεωρείται και σίγουρη η παραμονή του Σάντος στους Ίβηρες, με τα σύννεφα να έχουν μαζευτεί εδώ και καιρό.

Παρόλα αυτά, άπαντες αναρωτιούνται τι θα γίνει στην περίπτωση που ο Σάντος ρίξει… πόρτα στην ΑΕΚ. Αναμφίβολα στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης επικρατεί φόβος και ανασφάλεια για την επόμενη μέρα. Η έλλειψη ικανών στελεχών σε όλα τα επίπεδα φέρνει στην επιφάνεια το ερώτημα για το ποιος θα επιλέξει το νέο «αφεντικό» της ομάδας.

Απίστευτος Σάντος: «Να κερδίσουμε και με λιγότερο άγχος γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας πλέον» | to10.gr

Ο Σάντος βρίσκεται στο κάδρο. Το θέμα είναι τι θα συμβεί αν βγει από αυτό. Μένει να φανεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του Ντραγκάο, με την ΑΕΚ να ποντάρει σε ενδεχόμενη αποτυχία της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μεγάλη βραδιά για την εθνική Πορτογαλίας και την Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ