Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπούργος ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπούργος ενόψει Ολυμπιακού

Με νέα πρόσωπα η ενδεκάδα του Άρη για το αυριανό (8/5) κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ.

Με σημαντικά προβλήματα απουσιών ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για την κρίσιμη αυριανή (8/5) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ.

O Χερμάν Μπούργος θα ανακοινώσει μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στην οποία δεν θα συμπεριλαμβάνονται ο τιμωρημένος Καμαρά, ο τραυματίας Γκάνεα και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και ο Σάσα που αισθάνεται ενοχλήσεις.

Οι Πάλμα και Μανσίνι αναμένεται να είναι το δίδυμο στην επίθεση, στο 4-4-2 (δοκίμασε και 4-2-3-1) με το οποίο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Αργεντινός τεχνικός.

Νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα και ο Ιτούρμπε, που θα ξεκινήσει στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Αντίθετα, αναμένεται να μείνει στον πάγκο ο Γκάμα και τη θέση του στην αριστερή, θα πάρει ο Γκαρσία.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Γκάνεα, οι Σούντγκρεν και Εμπακατά θα είναι τα δυο μπακ, χωρίς, πάντως, να είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα είναι αυτός που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ