ΠΑΟΚ: Επιθεώρηση στη Θέρμη από Γ. Σαββίδη, Γκαγκάτση, Μπότο για το νέο προπονητικό

ΠΑΟΚ: Επιθεώρηση στη Θέρμη από Γ. Σαββίδη, Γκαγκάτση, Μπότο για το νέο προπονητικό

Στη Θέρμη για να επιθεωρήσουν τον προτεινόμενο χώρο για το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ βρέθηκαν οι Γ.Σαββίδης, Γκαγκάτσης και Μπότο.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ αυτήν την περίοδο να αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και να έχει παράλληλα στο μυαλό του τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά προσπαθούν να βελτιώσουν και τα εξωτερικά θέματα που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με το αγωνιστικό σκέλος.

Ένα από αυτά είναι και το προπονητικό κέντρο, το οποίο θέλουν να αναβαθμίσουν οι «ασπρόμαυροι». Παρότι η Μεσημβρία έχει ανταποκριθεί καλά, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει κάτι καλύτερο και για αυτό βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας στη Θέρμη, για να επιθεωρήσουν τον προτεινόμενο χώρο για το νέο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Σαββίδης, Μάκης Γκαγκάτσης και Ζοζέ Μπότο είδαν σήμερα τον χώρο και έμειναν ικανοποιημένοι από τα όσα αντίκρισαν. Σύντομα αναμένεται και η τελική απάντηση για τον τόπο όπου θα γίνει η κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου του Δικεφάλου του Βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ