Αυτά είναι τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Αυτά είναι τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Έξι φιλικά ματς θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τις ημερομηνίες και τις ώρες των παιχνιδιών.

Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, όπου θα δώσει μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις, πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την πρώτη συγκέντρωση στον Ρέντη στις 14 Ιουνίου, ενώ στις 22 θα «πετάξουν» για την Αυστρία εκεί όπου θα δώσουν έξι φιλικά παιχνίδια, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα με ανακοίνωση της ενημέρωσε για τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των αναμετρήσεων στην Αυστρία, όπου θα δώσει μια σειρά από δυνατές αναμετρήσεις. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 24 Ιουνίου κόντρα στη Ριντ, ενώ την επόμενη μέρα οι Πειραιώτες θα παίξουν με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Δυο μέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 27/6, θα κοντραριστούν με την Κρακόβια, ενώ στις 29 Ιουνίου θα έχουν ένα πολύ δυνατό φιλικό με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας. Επόμενη αντίπαλος θα είναι η Αρμίνια Μπίλεφελντ την 1η του Ιούλη, ενώ την επόμενη μέρα ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα τεστ επιπέδου… Champions League με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ. Το τελευταίο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Στην Αυστρία θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός την καλοκαιρινή του προετοιμασία, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προγραμματίσει πρώτη συγκέντρωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 14 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Αυστρία στις 22 Ιουνίου. Εκεί όπου έχουν προγραμματιστεί συνολικά έξι φιλικά ματς προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι αγώνες του Ολυμπιακού στην Αυστρία:

24 Ιουνίου 2022 19:00 / «Automobile Pühringer Arena» Peuerbach

Ριντ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

25 Ιουνίου 2022 19:00 / «Automobile Pühringer Arena» Peuerbach

Φορτούνα Ντίσελντορφ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

27 Ιουνίου 2022 19:00 / «DAXL-Arena» Andorf

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Κρακόβια

29 Ιουνίου 2022 19:00 / «Huber Arena» Wels

Σλάβια Πράγας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1 Ιουλίου 2022 16:30 / «Saalfelden Arena» Saalfelden

Αρμίνια Μπίλεφελντ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2 Ιουλίου 2022 16:30 / Zell am See

Σάλτσμπουργκ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

* Οι ώρες είναι Ελλάδας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ