Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Ντάντας – Τι γίνεται με Κάργα

Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Ντάντας – Τι γίνεται με Κάργα

Ο Τιάγκο Ντάντας θα βρεθεί το απόγευμα της Πέμπτης (23/6) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ - «Κλειδώνει» και η περίπτωση του Κάργα

To10.gr σας είχε αποκαλύψει από τον περασμένο Φεβρουάριο ότι ο Ζοσέ Μπότο ήθελε τον Τιάγκο Ντάντας στον ΠΑΟΚ. Και το σχετικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται απόλυτα, καθώς ο 21χρονος μέσος θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη (23/6) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του «Δικεφάλου του Βορρά», προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

Το απόγευμα λοιπόν αναμένεται στη συμπρωτεύουσα ο Ντάντας για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Η συμφωνία με την Μπενφίκα αναμένεται να περιέχει δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Κάργας είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και περιμένει μέχρι την Παρασκευή (24/6) να ειδοποιηθεί για να ενταχθεί και να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες. Εννοείται ότι θα ταξιδέψει κανονικά για το Άπελντοορν της Ολλανδίας, εκεί όπου οι Θεσσαλονικείς θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Επίσης, ο Σβαμπ θα παραμείνει δεδομένα κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2024, καθώς άμεσα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ