Η Ατλέτικο Μαδρίτης «ανακοίνωσε» τον Βρσάλικο στον Ολυμπιακό – Το συγκινητικό «αντίο» και το «όχι» του Κροάτη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «ανακοίνωσε» τον Βρσάλικο στον Ολυμπιακό – Το συγκινητικό «αντίο» και το «όχι» του Κροάτη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποχαιρέτησε τον Σίμε Βρσάλικο που φόρεσε 100 φορές τη φανέλα της και... προανήγγειλε τη μεγάλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ακριβώς 100 συμμετοχές. Τόσες «έγραψε» ο Σίμε Βρσάλικο με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με την παρουσία του Κροάτη δεξιού μπακ στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, να είναι τόσο σημαντική, που έκανε την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του, παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ισπανική ομάδα: «Η συμβατική σχέση που συνέδεε τον Σίμε Βρσάλικο με τον σύλλογό μας έφτασε στο τέλος της. Ο Βαλκάνιος ακραίος αμυντικός θα αντιμετωπίσει νέες επαγγελματικές προκλήσεις, αφόρου αγωνίστηκε σε 100 επίσημους αγώνες με τους ροχιμπλάνκος, από την άφιξή του το 2016, από την ιταλική Σασουόλο.

Ο Βρσάλικο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Ατλέτικο στις 17 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, σε μια αναμέτρηση ενάντια στη Σπόρτινγκ Χιχόν, ήταν μέλος της ομάδας που κατάκτησε τη LaLiga 2020/21, τον δεύτερο τίτλο του ως ροχιμπλάνκο μετά το Europa League του 2018. Το 2018, στο οποίο επίσης, εκπροσωπώντας τον σύλλογό μας, ανακηρύχθηκε δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Κροατίας.

Ομοίως, στις 11 Μαΐου, στην Έλτσε, έφτασε τις 100 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες με τη φανέλα μας, έχοντας παίξει 70 αγώνες στη LaLiga, 13 στο Champions League, 12 στο Κύπελλο, 4 στο Europa League και έναν στο Ισπανικό Super Cup.

Από την Ατλέτικο Μαδρίτης ευχόμαστε στον Σίμε Βρσάλικο καλή τύχη στα μελλοντικά προσωπικά και αθλητικά του πρότζεκτ».

Οι Ροχιμπλάνκος προσπάθησαν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον 30χρονο δεξιό μπακ, ωστόσο, ο ίδιος δεν ήθελε να παραμείνει, καθώς θεώρησε ότι ο «Τσόλο» Σιμεόνε ήθελε να τον έχει ως «δεύτερη» λύση στο δεξιό άκρο της άμυνας. Κάτι που θα εμπόδιζε το πλάνο του, να επιστρέψει ως ο βασικός δεξιός μπακ της ΕΘνικής Κροατίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Με τους Κροάτες να μην κρύβουν την αισιοδοξία τους πως μπορούν να επαναλάβουν ένα αντίστοιχο «θαύμα» με το 2018. Με πρωταγωνιστή και τότε τον νέο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρσάλικο θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο αναμένεται να είναι διετούς διάρκειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ