«Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την κίνηση της σεζόν με Σοτέλδο»

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την κίνηση της σεζόν με Σοτέλδο»

Οι Μεξικανοί επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο διεθνή Βενεζουελάνο, Χέφερσον Σοτέλδο.

Ο ΠΑΟΚ, που «τρέχει» να κλείσει τον Νάρεϊ, προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του την ώρα που συνεχίζει την προετοιμασία του για τα ευρωπαϊκά προκριματικά και η απόκτηση ενός δεκαριού αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Γέφερσον Σοτέλδο φαίνεται πως είναι ο νο1 στόχος του Δικεφάλου του βορρά για τη θέση «10», με τους Μεξικανούς να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του βορρά για τον 25χρονο άσο.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ, μένει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 2023 (pic)

Μάλιστα, μέσα από δημοσίευμα τους έβαλαν στο κόλπο και τη Σάο Πάολο, όμως ο πρόεδρος της ομάδας έσπευσε να διαψεύσει τα εν λόγω σενάρια. «Δεν ψάξαμε ποτέ ξανά τον Σοτέλδο. Δεν τον ψάχνουμε και δεν θα τον αναζητήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χούλιο Κασάρες.

Στο Μεξικό αναφέρουν ότι: «Μια άλλη επιλογή που προέκυψε τις τελευταίες ώρες και παίζει δυνατά είναι αυτή από τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα που επιχειρεί να κάνει την κίνηση της σεζόν. Η ομάδα αγωνίζεται στο Conference League. Αυτή η προσφορά από την Ελλάδα έχει δελεάσει τον διεθνή Βενεζουελάνο και τον ατζέντη του, οι οποίοι απέρριψαν την προσέγγιση από την ομάδα του Σάο Πάολο, δεδομένης της πιθανότητας να παίξουν τελικά στην Ευρώπη».

Η περίπτωση του Σοτέλδο κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, όμως οι «ασπρόμαυροι» την παλεύουν, με σκοπό να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή δανεισμού. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει αρκετά τον παίκτη, αφού τον ήθελε και κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Αλ Χιλάλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ