Νέες εξελίξεις με ΑΕΚ και Βίντα – Τι λένε οι Κροάτες

Νέες εξελίξεις με ΑΕΚ και Βίντα – Τι λένε οι Κροάτες

«ΑΕΚ και Βίντα έχουν συμφωνήσει σε όλα αλλά...», αναφέρουν στην Κροατία.

«Καυτό» εξακολουθεί να είναι το θέμα του Ντομαγκόι Βίντα για την ΑΕΚ, με τις τελευταίες εξελίξεις να δείχνουν πως η Ένωση βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το μεγάλο «μπαμ» με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα, με τον Κροάτη να προβάρει τα «κιτρινόμαυρα».

Διαβάστε επίσης: Όλα τα ντέρμπι της Super League για τη σεζόν 2022-23

Μάλιστα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Κροατία, η ΑΕΚ και ο Βίντα έχουν συμφωνήσει οριστικά. Ωστόσο η υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμα «τελειωμένη», καθώς ο 33χρονος δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Ο Ντομαγκόι Βίντα είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ωστόσο η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα ωστόσο παραμένει πρόβλημα η απόφαση του Βίντα. Αν δηλαδή θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και αυτό αποτελεί το μοναδικό και τελευταίο πλέον εμπόδιο», αναφέρει η ιστοσελίδα sportam.info.

Τι μένει δηλαδή αυτή τη στιγμή; Να πειστεί ο Κροάτης να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ΑΕΚ μάλιστα να είναι διατεθειμένη να μεγαλώσει την προσφορά της.

«Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αυξήσει το συμφωνημένο ετήσιο εισόδημα κατά 100-200.000 ευρώ, αν αυτό τον πείσει να υπογράψει, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ποσό συμφωνήθηκε», τονίζει το κροατικό Μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ