Στο κότερο του Μελισσανίδη ο Βίντα

Στο κότερο του Μελισσανίδη ο Βίντα

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες (22/7) ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποδέχθηκε τον Κροάτη στο κότερο του και εκεί έγινε η κουβέντα για την απόκτηση του.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να τρέχει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό στοχεύοντας να ενισχυθεί σε θέσεις που «πονά». Στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» έχουν βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και προς σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται.

Άλλωστε δεν έχουν ολοκληρωθεί καλά καλά 24ώρες από την στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας τα δημοσιεύματα από την Κροατία, τα οποία έκαναν λόγο πως ο 33χρονος Κροάτης στόπερ, Ντομαγκόι Βίντα βρίσκεται στην χώρα μας για λογαριασμό της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Απόφαση – έκπληξη από τον Μαρτίνς ενόψει Μακάμπι

Μια πληροφορία η οποία πράγματι επιβεβαιώνεται με τον πολύπειρο αμυντικό, να έχει κατ ιδίαν συνάντηση χθες (22/7) το βράδυ με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα με τις εξελίξεις να «τρέχουν» προκειμένου ο Κροάτης να «ντυθεί» στα χρώματα της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνουν τη συμφωνία με τον Κροάτη σέντερ μπακ, αλλά το deal βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Η περίπτωση του Βίντα βέβαια έπεσε στο «τραπέζι» από την στιγμή που ο Νο1 στόχος για τα μετόπισθεν, Μπόγκνταν Πλάνιτς δείχνει να απομακρύνεται. 

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός της Μακάμπι Χάιφα ήταν ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν ψηλότερα στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα και των ανθρώπων της ΑΕΚ, η Ένωση φάνηκε πως κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» τόσο των Ισραηλινών, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Έτσι οι άνθρωποι της ΑΕΚ κοιτάζουν τις εναλλακτικές τους, όντας πλέον πολύ κοντά από το να εντάξουν στο δυναμικό τους ένα πολύπειρο και ποιοτικό στόπερ.

Μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ, που έψαχνε για έναν αμυντικό – ηγέτη ενόψει της νέας σεζόν. Ο Βίντα είναι ακριβώς αυτό που ήθελε ο Αλμέιδα, αφού τα χαρακτηριστικά του Κροάτη ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του Αργεντίνου τεχνικού.

Ενας παίκτης, που έχει 98 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Κροατίας, αλλά και 491 ματς στο παλμαρέ του. Την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στην Τουρκία με τα χρώματα της Μπεσίκτας, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 164 συμμετοχές, με 16 γκολ και 1 ασίστ. Πέρσι αγωνίστηκε συνολικά σε 32 αναμετρήσεις και είχε 1 γκολ σε 2.815 λεπτά.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση εφόσον καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της τον Βίντα, δεν θα σταματήσει εκεί μιας και στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα βρεθεί στο πλάι του Κροάτη.

Τώρα αν θα είναι ο Πλάνιτς η κάποιος άλλος, ο χρόνος θα μας δώσει την απάντηση…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ