Ο δεύτερος… Μάγκνουσον στον ΟΦΗ (vid)

Ο δεύτερος… Μάγκνουσον στον ΟΦΗ (vid)

Ο ΟΦΗ έφτασε σε μια εξαιρετική προσθήκη στα «μετόπισθεν» καθώς όπως όλα δείχνουν έκλεισε τον διεθνή με την Εθνική Ισλανδίας, Γκούντμουντουρ Θοράρινσον

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Superleague και στο κύπελλο Ελλάδας, κάνοντας κάτοικο Ηρακλείου όπως όλα δείχνουν τον Ισλανδό αμυντικό Γκούντμουντουρ Θοράρινσον.

Μάλιστα, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ταξιδέψει για την Κρήτη έτσι ώστε να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν τα αποτελέσματα είναι θετικά τότε θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Κρητικούς.

Ο συμπατριώτης του Μάγκνουσον, του παίκτη του Παναθηναικού, έμεινε ελεύθερος από την Άαλμποργκ αλλά δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Στο βιογραφικό του υπάρχουν οι, Νιου Γιορκ Σίτι, Νόρκεπινγκ, Ρόζενμποργκ, Νόρτζελαντ, Σάρπσμποργκ και Σέλφος.

Διαβάστε επίσης: Νέα επαφή για Καμπράλ – Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάλι τον εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (vids)

Ακόμα, είναι διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας, με την οποία έχει πραγματοποιήσει δώδεκα εμφανίσεις.

Ο ΟΦΗ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη από τον περασμένο Απρίλιο και μάλιστα οι δύο πλευρές είχαν συναντηθεί, αλλά δεν είχε προκύψει κάποια συμφωνία τότε, καθώς ο Θοράρινσον έψαχνε μια καλύτερα πρόταση αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ