Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Μπερνάρντ – Είπε το «ναι» και η ομάδα του

Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Μπερνάρντ – Είπε το «ναι» και η ομάδα του

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει άμεσα και με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Μπερνάρντ, πυροδοτώντας τη βόμβα που αποκάλυψε to10.gr.

Η μεγάλη βόμβα και μεγάλη αποκάλυψη από to10.gr, ετοιμάζεται να πυροδοτηθεί. Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα και να ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό την απόκτηση του Μπερνάρντ.

Οπως έχει ήδη αποκαλύψει από χθες μες συνεχόμενα δημοσιεύματα to10.gr, ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Και αυτό ήταν το βασικό ζητούμενο. Αυτές τις ώρες ολοκληρώνονται οι τυπικές συζητήσεις για την ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των Πράσινων και της Σαρίγια, ομάδας του Μπερνάρντ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη πρόταση της Βερόνα για Αλεξανδρόπουλο: Προσφέρει τρία εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται έως την Τρίτη να έχει φέρει στην Ελλάδα τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον θέλει άμεσα στις προπονήσεις του Τριφυλλιού, για να ετοιμαστεί για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο κάθε ομάδα, είχε κάνει μεταγραφή 25 εκατομμυρίων ευρώ, έχει παίξει στην Εθνική Βραζιλίας. Πρόκειται για μια μεταγραφή που είναι εκτός ελληνικών δεδομένων.

Για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου, οι «πράσινοι» θα δώσουν στον 29χρονο περίπου 1,2 εκατ. ευρώ, καθώς το υπόλοιπο θα το καλύψει η Σαρίγια, η οποία έδωσε και το τελικό «οκ» για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Στον δεύτερο χρόνο, το οποίο ήταν και το αρχικό πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός θα δώσει στον Μπερνάρντ 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό το οποίο, παρότι είναι εξαιρετικά υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θεώρησαν πως αξίζει να δοθεί σε έναν παίκτη σαν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, ο Γιοβάνοβιτς φέρεται να έχει ήδη καταλήξει και για τη θέση που προορίζει τον 29χρονο, καθώς αναμένεται να του δώσει «ελεύθερο» ρόλο πίσω από τον Σπόραρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ