ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας, στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα του στη Σούπερ Λιγκ, δεν εντυπωσίασε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό (εντός) και έτσι ξεκίνησε ιδανικά τη χρονικά. Μπορεί να προηγήθηκε στο 7ο λεπτό, αλλά μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ατρόμητος είναι ενισχυμένος και αυτό φάνηκε και στα φιλικά προετοιμασίας. Ολοκλήρωσε αήττητος την προετοιμασία με 4 νίκες και δύο ισοπαλίες. Στην πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα πήρε τεράστια νίκη (3-1) απέναντι στον ΟΦΗ, αν και βρέθηκε να χάνει στα μέσα του πρώτου μέρους. Ήταν συγκεντρωμένος και μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα άμεσα, με ένα ακόμη γκολ να έρχεται στην επανάληψη. Τζαβίδας, Μουνίθ και Κιάρτανσον, οι σκόρερ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο είναι προγραμματισμένο για τις 21:45 της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε την πρόταση της Ρόμα για τον Καμαρά»

ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι, θέλουμε να βελτιωθούμε»

Τη βελτίωση στοχεύει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ρασβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μετά τη νίκη με τον Παναιτωλικό ανέφερε πως έχει βαρεθεί την αρνητικότητα…

Όλα όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Αναφορικά με το αν έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Όταν έχουμε μια ομάδα σαν τη δική μας, δεν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι αλλά να βελτιώσουμε. Είτε μικρά πράγματα σε κάποιες φάσεις, είτε μεγαλύτερα αργότερα.

Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήρθε να παίξει με έναν έξυπνο τρόπο. Περίμενε να εκμεταλλευτεί το λάθος μας. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες παρ’ όλα αυτά κάναμε, αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευτείς αυτές τις καταστάσεις για να κλείσει το παιχνίδι».

Για το αν είναι το γκολ πρόβλημα για την ομάδα: «Έχω βαρεθεί την αρνητικότητα, είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να υπάρχει. Πέρυσι γράψαμε ιστορία.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Φτάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τερματίσαμε δεύτεροι και στον τελικό του Κυπέλλου χάσαμε, με τον τρόπο που χάσαμε. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη Γη, προσπαθούμε χτίσουμε κάτι και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν χωράει αρνητικότητα».

ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ