Άρης: Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Μπούργος

Άρης: Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Μπούργος

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή αφού ο Χερμάν Μπούργος αποτελεί πλέον παρελθόν.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Άρη την Τρίτη, υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή. Ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός καθώς ο Χερμάν Μπούργος αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για τους «κίτρινους».

Ο Αργεντινός βρέθηκε μάλιστα στο Ρύσιο όπου αποχαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια, τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές πως πιστεύει σε αυτούς και πως όλοι είναι πολύ καλοί.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός για Τάσο Δώνη» (pic+vid)

Νωρίτερα ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, είχε ενημερώσει τους παίκτες ότι η συνεργασία με τον Μπούργος διακόπηκε και μέχρι νεοτέρας θα τους προπονεί ο Τερζής.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Έλληνας προπονητής που μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες: «Από σήμερα η σκέψη όλων μας πρέπει να είναι στο ντέρμπι. Πρέπει να φερθούμε όλοι σαν επαγγελματίες, έχουμε ευθύνη απέναντι στο σύλλογο και στον κόσμο, να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή».

Η ενημέρωση του Άρη:

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης, που έγινε υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή, σε συνεργασία με τον προπονητή φυσικής κατάστασης (γυμναστής), Νίκο Αμανατίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Λυκούρη, ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε στο πρώτο κομμάτι ασκήσεις συναρμογής και τεχνικής, ενώ στο δεύτερο κομμάτι όσοι είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο ματς της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν αερόβιο πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Εκτός από τον Μόουζες Οντουμπάτζιο, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Λουίς Πάλμα (οι εξετάσεις που έκανε ο διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έδειξαν μια υπερδιάταση στον ημιτενοντώδη μυ των οπίσθιων μηριαίων και καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/09, 21:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ