Άρης: Με αλλαγές και χωρίς περιθώρια κόντρα στον Ιωνικό

Άρης: Με αλλαγές και χωρίς περιθώρια κόντρα στον Ιωνικό

Με την πλάτη στον τοίχο οι κιτρινόμαυροι, καθώς μετά τις δυο σερί ήττες, η νίκη στη σημερινή (20.30) εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκαιας είναι μονόδρομος, ενώ ο Πάρντιου θα κάνει διαφοροποιήσεις σε σύστημα και ενδεκάδα.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Άρη, μετά τα δυο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με Βόλο και ΑΕΚ, ενώ «ψάχνει» νίκη ουσίας και ψυχολογίας στο σημερινό (20.30) παιχνίδι με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Άγγλος τεχνικός θα επιλέξει σύστημα 4-2-3-1, καθώς το 4-3-3 δεν «δούλεψε» κόντρα στην ΑΕΚ. Ακόμα, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων σε όλες τις γραμμές. Συγκεκριμένα, ο Οντουμπάτζιο αναμένεται να αντικαταστήσει τον Εμπακατά στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Αντίθετα, θα παραμείνει στο αριστερό ο Μαζικού, οι Φαμπιάνο και Ενκουλού θα είναι το κεντρικό δίδυμο, ενώ ο Κουέστα θα καθίσει κάτω από την εστία.

Διαβάστε επίσης: Η αφίσα – παράσημο για τον Τσιτσιπά, ο «ξεπερασμένος» Ναδάλ και ο… ξεχασμένος Τζόκοβιτς (pics+vids)

Νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα και ο Ετέμπο, που θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, ως παρτενέρ του Νταμπό στα αμυντικά χαφ. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Μανσίνι στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και Γκαρθία σε ρόλο επιτελικού χαφ. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι δεν θα ξεκινήσει ο Ιτούρμπε και το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα καλύψει ένας εκ των Καμάτσο ή Πάλμα, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Αλλαγή και στην κορυφή της επίθεσης, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε ο Άγγλος τεχνικός του Άρη, με τον Ζερβίνιο να ξεκινάει στο βασικό σχήμα αντί του Γκρέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ