Εκτός αποστολής ο Ζίβκοβιτς ενόψει ΑΕΚ – Μέσα ο Ελ Καντουρί

Εκτός αποστολής ο Ζίβκοβιτς ενόψει ΑΕΚ – Μέσα ο Ελ Καντουρί

Χωρίς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς ο Σέρβος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία του, θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα με προορισμό την Αθήνα, καθώς αύριο αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο «OPAP Arena» για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς  δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά», καθώς στη σημερινή προπόνηση έμεινε στο γυμναστήριο ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Επίσης εκτός πλάνων είναι και οι Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης, Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια.

Διαβάστε επίσης: Ινιέστα: «Θα ήθελα ο Ρικέλμε να με καλέσει στο Μπομπονέρα»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Έτοιμοι για ένα ακόμα ντέρμπι. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική της Super League 2022-23 ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29.10) στο γήπεδο της Τούμπας, λίγο πριν η ομάδα ταξιδέψει για Αθήνα.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη σε κάποιες τακτικές λεπτομέρειες ενόψει του μεγάλου αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις, μέσα από ειδικό πρόγραμμα.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης έκαναν θεραπεία, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα. Αναλυτικά οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Παναγιώτου , Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ