Σάσα: «Άρχισα να νιώθω τα πόδια και τα χέρια μου να μυρμηγκιάζουν»

Σάσα: «Άρχισα να νιώθω τα πόδια και τα χέρια μου να μυρμηγκιάζουν»

Ο Λούκας Σάσα μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Φορταλέζα με την Κοριτίμπα, στον λογαριασμό του Instagram.

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Λούκας Σάσα, αναφέρθηκε στο τρομακτικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φορταλέζα με την Κοριτίμπα.

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε για το γεγονός μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, διαβεβαιώνοντας πως είναι όλα καλά με την υγεία του και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης: Τεράστια οικονομική ζημιά για την Παρί την περσινή σεζόν

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχα μια σύγκρουση με τον διαιτητή. Για μένα, ήταν μια κανονική σύγκρουση, δεν έγινε τίποτα και συνέχισα να παίζω. Αλλά, στο τέλος, έπαθα διάσειση. Και σιγά σιγά το σώμα μου άρχισε να μου δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά. Άρχισα να νιώθω τα πόδια και τα χέρια μου να μυρμηγκιάζουν, μετά άρχισαν να γυρίζουν όλα. Τότε ζήτησα να βγω. Μετά άρχισα να νιώθω άρρωστος, με πολλή ναυτία, λιποθυμία. Και επέλεξαν να καλέσουν το ασθενοφόρο και να με βγάλουν από το γήπεδο έτσι. Φυσικά είναι τρομακτικό, σωστά, το ασθενοφόρο μπαίνει στο γήπεδο, πρέπει να σταματήσει το παιχνίδι για να βγει εκεί, αλλά στο τέλος όλα λειτούργησαν»

«Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Σήμερα είμαι στο σπίτι για παρατήρηση και ξεκούραση. Ελπίζω ότι από αύριο θα είμαι στο 100% και θα συνεχίσω τη ζωή. Ήταν απλά ένας… τρόμος, αλλά είμαι καλά. Ευτυχισμένος για τη χθεσινή νίκη, χαρούμενος για άλλους 3 βαθμούς που κατακτήσαμε. Και όπως λέω πάντα, πάμε όσο αυτός ο όμιλος αξίζει σπουδαία πράγματα. Μια μεγάλη αγκαλιά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ