«Τρελάθηκε» ο Αλαφούζος: «Χρυσώνει» τους παίκτες για το πρωτάθλημα!

«Τρελάθηκε» ο Αλαφούζος: «Χρυσώνει» τους παίκτες για το πρωτάθλημα!

Ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει πράξη την υπόσχεσή του και τα πριμ που έχει μοιράσει μέχρι στιγμής φέτος στους παίκτες του Παναθηναϊκού ανέρχονται στις 700.000 ευρώ!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, πριν καν ξεκινήσει η φετινή Superleague, είχε υποσχεθεί στους παίκτες μπόνους ανά τετράδα αγώνων. Το 8/8 έφερε επιβράβευση ύψους 400.000 ευρώ από τον Γιάννη Αλαφούζο στους ποδοσφαιριστές.

Άπαντες στο «τριφύλλι» θέλουν όσο τίποτε άλλο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα πριμ προφανώς αποτελούν μεγάλο κίνητρο στους παίκτες για να συνεχίσουν να αποδίδουν εξαιρετικά στο γήπεδο και να παίρνουν κομβικές νίκες, οι οποίες κρατούν τον Παναθηναϊκό σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Αλαφούζος δεν σταμάτησε στις 400.000 ευρώ και συνεχίζει να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει από την αρχή της σεζόν. Ο ισχυρός άντρας των «πράσινων»… έφτιαξε τους παίκτες της ομάδας πριν τους αγώνες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, καθώς τους ενημέρωσε πως η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό θα μετρήσει ως νίκη αν επιτευχθεί το «διπλό» στο Αγρίνιο. Όπερ και εγένετο. Ο Παναθηναϊκός νίκησε με σκορ 1-0 τον Παναιτωλικό και οι παίκτες μοιράστηκαν επιπλέον 200.000 ευρώ (αντί για 100.000 που προβλέπονταν με 10 πόντους), καθώς ήταν σαν να έχουν κάνει ένα ακόμα 4/4 στις νίκες!

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αλαφούζος υποσχέθηκε συν 100.000 ευρώ για νίκη με τον Ατρόμητο η οποία ήρθε (2-0), με τον «κουμπαρά» του ποδοσφαιρικού τμήματος να γεμίζει ακόμη περισσότερο.

Συνεπώς, το συνολικό ποσό που έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ως πριμ ανέρχεται στις 700.000 ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ