Ξεκάθαρος ο Πέδρο Μαρτίνς: «Γι’ αυτό ήρθα στην Αλ Γκαράφα»

Ξεκάθαρος ο Πέδρο Μαρτίνς: «Γι’ αυτό ήρθα στην Αλ Γκαράφα»

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα στο Κατάρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε πως ο λόγος που αποφάσισε να μετακομίσει στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Γκαράφα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για το κίνητρο που τον ώθησε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους του, αλλά και στον Αντόνιο Ενρίκε που είναι αθλητικός διευθυντής και τον έπεισε να αναλάβει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έλαβα μια πρόσκληση από τον πρόεδρο και τον Αντόνιο Ενρίκε (αθλητικός διευθυντής). Μου εξήγησαν το πλάνο για τον σύλλογο, το ποδόσφαιρο στο Κατάρ και τι θέλουν να εφαρμόσουν. Ήμουν άνεργος, στον ορίζοντά μου ήταν να προπονήσω μια ομάδα στη Μέση Ανατολή, αλλά όχι στο πολύ κοντινό μέλλον. Το σκέφτηκα και ήρθα εδώ. Θέλω να επιτύχω εδώ, αλλά συνεχίζω να εστιάζω σε άλλα πρωταθλήματα. Είναι εμφανές και δεν το κρύβω», είπε ο Μαρτίνς.

«Ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια. Γι’ αυτό ήρθα. Ο σύλλογος έχει απολύτως φανταστικές συνθήκες. Ξέρω πολλούς συλλόγους και αυτός είναι στο επίπεδο των καλύτερων ομάδων. Υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστεί κάτι πιο αυστηρό και επαγγελματικό, αλλά οι συνθήκες είναι κορυφαίες», κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ