Τι γίνεται στην ΑΕΚ με Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ…

Τι γίνεται στην ΑΕΚ με Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ…

Το πλάνο της ΑΕΚ για τους Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ, που κάνουν αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Η Superleague επιστρέφει στη δράση την ερχόμενη βδομάδα, με την ΑΕΚ να κοντράρεται με τη Λαμία στη «Opap Arena» (21/12, 17:00) στην επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Ματίας Αλμέιδα προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας και γνωρίζει πως το ιατρικό δελτίο για το προσεχές ματς δεν έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι που προηγήθηκε, απέναντι στην Κηφισιά για το Κύπελλο την Πέμπτη στη Ριζούπολη (0-2).

Ο Στίβεν Τσούμπερ πήρε χθες μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος, αλλά ακόμη κι αν σήμερα κάνει προπόνηση στη φουλ, το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στο ματς της επόμενης Τετάρτης, στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο ισχύει και για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που θα επιχειρήσει να ανεβάσει στροφές μέσα στην εβδομάδα, με την ελπίδα οι ενοχλήσεις να μην είναι τόσο έντονες που θα τον κρατήσουν εκτός μάχης.

Κλείνοντας, ο Νόρντιν Άμραμπατ αναμένεται να επιστρέψει στο πρώτο παιχνίδι του 2023, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όταν θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος και ο Πάολο Φερνάντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ