Σοκ στην ΑΕΚ με Γκατσίνοβιτς!

Σοκ στην ΑΕΚ με Γκατσίνοβιτς!

Τεράστιο πλήγμα στην ΑΕΚ με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση για το πρόβλημα στους κοιλιακούς

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση για το δεύτερο μισό της σεζόν με ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα μπει άμεσα για επέμβαση στους κοιλιακούς!

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό πρώτο γύρο με τη φανέλα της Ένωσης, είχε ανεβάσει ένταση στο πρόγραμμά του την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πήγε καλά αρχικά, στην συνέχεια άρχισε όμως να έχει έντονες ενοχλήσεις.

Λόγω των συγκεκριμένων ενοχλήσεων είχε συζητήσεις με τους γιατρούς της ομάδας προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Έτσι αποφασίστηκε αύριο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς. Η περίοδος που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης είναι 4 με 5 εβδομάδες.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ο αρχικός προγραμματισμός δεν ανέφερε πουθενά πως θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Γκατσίνοβιτς, όμως οι ενοχλήσεις του τις τελευταίες ημέρες τον αναγκάζουν να το κάνει. Για αυτό και ο Ματίας Αλμέιδα είχε αναφέρει στις δηλώσεις του προ ημερών ότι δεν γίνεται λόγος για επέμβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ