Άρης: Φουλάρει για δύο μεταγραφές

Άρης: Φουλάρει για δύο μεταγραφές

Ο Μαντσίνι είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους, κάτι που κάνει πιο άμεση την ανάγκη για την απόκτηση εξτρέμ, ενώ συνεχίζονται οι κινήσεις και για επιθετικό.

Ο Άρης θα κινήσει άμεσα για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του. Ο Μαντσίνι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, κάτι που κάνει επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση ενός εξτρέμ.

Η συγκεκριμένη κίνηση, βέβαια, θα γινόταν ακόμα και αν παρέμενε στο ρόστερ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, πλέον, όμως, γίνεται ακόμα πιο απαραίτητη. Στους κιτρινόμαυρους έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ ερευνούν όλες τις παραμέτρους προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και με το μικρότερο ρίσκο.

Διαβάστε επίσης: Η «τραμπάλα», ο Κάνααν, ο Μπολομπόι, οι πέντε βολές του Λαρεντζάκη και ο… Φάρος

Ο Άρης, φυσικά, εκτός από πλάγιο μεσοεπιθετικό, θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός φορ, που θα πλαισιώσει τον Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. Έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία με τον Τζαμαϊκανό.

Οι κιτρίνομαυροι θέλουν να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις συγκεκριμένες κινήσεις, προκειμένου να παίκτες να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ