Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 3-0: Ξέσπασαν στη Λαμία οι Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 3-0: Ξέσπασαν στη Λαμία οι Αρκάδες

Οι Αρκάδες, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (5-0), ξέσπασαν στην Λαμία και επέστρεψαν στις νίκες.

Στο ντεμπούτο του Ακη Μάντζιου στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, οι Αρκάδες διέλυσαν εντός έδρας με 3-0 τη Λαμία για την 16η αγωνιστική της Super League και επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στις νίκες. Οι γηπεδούχοι ξέσπασαν στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά την πεντάρα από τον Ολυμπιακό (5-0) στο Καραϊσκάκη και με 17 βαθμούς ανέβηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Λαμία δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, με αποτέλεσμα να μείνει στους 10 πόντους και στην προτελευταία θέση.

Διαβάστε επίσης: Οι GM της Euroleague υποκλίνονται στον Ολυμπιακό: Πρώτο φαβορί για Final Four στα προγνωστικά τους (pics)

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 16’ ο Ιγκλέσιας έβγαλε τον Ριέρα τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη, αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας του είπε «όχι». Δύο λεπτά αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από σέντρα του Αλβάρες, ο Μπαράλες έκανε την κεφαλιά – ψαράκι, ο Γκαραβέλης απέκρουσε, αλλά ο Μουνάφο πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ακη Μάντζιου. Στο 24’ ο Αστέρας έκανε το 2-0, με αυτογκόλ του Αντέτζο.

Ο Κρέσπι έκανε τη σέντρα-σουτ και ο Αντέτζο στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Σίτο άδειασε τον Αντέτζο, έδωσε στον Κρέσπι και αυτός από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ουσιαστικά σφράγισε από το μισάωρο τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Λαμία απείλησε με τον Ντε Βινσέντι, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα έφτασαν στο τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της επανάληψης να δημιουργήσουν προβλήματα στον Παπαδόπουλο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια άνετη νίκη. Μια νίκη που τους δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ από την άλλη, η Λαμία είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (87’ Σανταφέ), Κρέσπι (77’ Τιλίκα), Ριέρα (46’ Μπαρτόλο), Σίτο (67’ Μπερτόγλιο), Μπαράλες (87’ Κωστέας).

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο (46’ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Γκοράνοφ (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Γιακουμάκης (46’ Ρόμανιτς), Τσιλούλης (58’ Βέργος), Ντε Βινσέντι, Μανούσος (68’ Μαρτίνεθ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ