Άρης: Μοναδικές επιστροφές οι Νταμπό και Οντουμπάζιο κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Μοναδικές επιστροφές οι Νταμπό και Οντουμπάζιο κόντρα στην ΑΕΚ

Με σοβαρές απουσίες η αποστολή για την αυριανή (29/1) εκτός έδρας αναμέτρηση, με τον έμπειρο χαφ και τον Άγγλο αμυντικό να είναι οι μοναδικοί που τέθηκαν στη διάθεση του Πάρντιου, καθώς δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Γκαρθία, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Πάλμα, Καμαρά, Ενκουλού και Καμάτσο.

Η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας αυριανό (29/1) παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με σημαντικά προβλήματα. Οι Νταμπό και Οντουμπάζιο είναι οι μοναδικοί που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Αντίθετα, δεν υπολογίζονται ο Γκαρθία, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Πάλμα, Καμαρά, Ενκουλού και Καμάτσο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (29/01), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Doukoure, Gray, Etebo, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Manu Garcia (τραυματίας), M’Bakata, Nkoulou, Kamara, Camacho, Luis Palma (ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ