ΑΕΚ: Ο «σερβιτόρος» Ελίασον είναι και πάλι εδώ…

ΑΕΚ: Ο «σερβιτόρος» Ελίασον είναι και πάλι εδώ…

Ο Νίκλας Ελίασον επέστρεψε και ετοιμάζεται να... εκτοξεύσει την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

Ηταν 6 Νοεμβρίου όταν η ατυχία χτυπούσε και πάλι την… πόρτα της ΑΕΚ. Τότε, η Ενωση δεν «έχασε» μόνο δυο πολύτιμους βαθμούς στην Τρίπολη. «Εχασε» και το… εργαλείο που ακούει στο όνομα, Νίκλας Ελίασον. Το σκληρό έως και αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Ζουκάνοβιτς, έστειλε τον Σουηδό μεσοεπιθετικό στην πόρτα του χειρουργείου με κάταγμα περόνης.

Το σοκ στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλο, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει στα πιτς έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του. Ο νεαρός άσος είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στη μέχρι τότε πορεία της ΑΕΚ και η παρουσία του «ομόρφαινε» το παιχνίδι του Δικεφάλου.

Διαβάστε επίσης:Η τελευταία φορά του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και η συντριπτική παράδοση της ΑΕΚ (vids)

Περίπου τρεις μήνες μετά, ο Νίκλας Ελίασον είναι και πάλι εδώ! Ετοιμος να συνεισφέρει στην προσπάθεια να βαφτεί κιτρινόμαυρος ο εφετινός τίτλος στη Super League. Ο 27χρονος παίκτης ανέβηκε έναν… Γολγοθά, αφήνοντας πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό του.

Με την ΑΕΚ να υποδέχεται στην Αγιά Σοφιά τον Άρη (19:30), ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον εξτρέμ από το Βάρμπεργκ της Σουηδίας. Ο τραυματισμός του Πάολο Φερνάντες έπαιξε τον ρόλο του, με τον Ελίασον να επιστρέφει στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Με την Ενωση να βρίσκεται στο κυνήγι της κορυφής και του Παναθηναϊκού (-1), η επιστροφή του Νίκλας Ελίασον δεδομένα τη δυναμώνει. Απαντες γνωρίζουν το τι μπορεί να προσφέρει στο καλοκουρδισμένο σύνολο του Ματίας Αλμέιδα ο νεαρός άσος. Πολυεργαλείο ο Σουηδός, έχει καταθέσει πολλάκις τα διαπιστευτήριά του.

Ο Σουηδός εξτρέμ είχε κουμπώσει ιδανικά στο παιχνίδι της ομάδας του «Πελάδο», ακολουθώντας κατά γράμμα το αγωνιστικό πλάνο. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Πρώτος «σερβιτόρος» της Super League με 5 ασίστ. Μάλιστα, ο Ελίασον είχε γίνει και ο «αγαπημένος» συμπαίκτης του Λιβάι Γκαρσία, καθώς τα τρία από τα πρώτα έξι γκολ του 24χρονου επιθετικού οφείλονταν στον εκρηκτικό άσο.

Η δεξιά πτέρυγα της Ενωσης είχε αποκτήσει το όνομα του Νίκλας Ελίασον, ο οποίος υπολογίζονταν και για το αριστερό «φτερό» της επίθεσης. Πολλές οι παραστάσεις που προσέφερε στον κιτρινόμαυρο κόσμο, με την ποιότητά του να κάνει… μπαμ από χιλιόμετρα.

Στη μάχη για την επιστροφή στο Εβερεστ του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν περισσεύει κανείς. Από σήμερα, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει άλλο ένα πολύτιμο «όπλο» στη φαρέτρα του. Με τον Ελίασον ξανά ετοιμοπόλεμο, η ΑΕΚ αποκτάει και πάλι το… απρόβλεπτο στο παιχνίδι της. Η Ενωση έχει μπόλικες μάχες μπροστά της και ο Σουηδός λύνει τα χέρια του «Πελάδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ