Μπράμπετς: «Πρόκληση για μας η ΑΕΚ – Να δείξουμε την ποιότητά μας»

Μπράμπετς: «Πρόκληση για μας η ΑΕΚ – Να δείξουμε την ποιότητά μας»

Για τη δύσκολη αποστολή του Άρη, στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ο Άρης καλείται να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, με τους «κιτρινόμαυρους» να δοκιμάζονται απόψε (29/1, 19:30) στην έδρα της ΑΕΚ, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς, μίλησε για το ντέρμπι με την «Ένωση» τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να δείξει την ποιότητά της για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζονται τα σενάρια για Ρέαμπτσιουκ: «Τόσα δίνει η Μονπελιέ στον Ολυμπιακό»

Όσα είπε ο Μπράμπετς:

Σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο:

«Ποτέ δεν είναι εύκολο για μια ομάδα, μετά από μια ήττα. Νιώθαμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλαμε να προκριθούμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε. Δυστυχώς χάσαμε την μεγαλύτερη, το πέναλτι, και δεν τα καταφέραμε. Φυσικά, αυτό που το κάνει πιο δύσκολο για εμάς είναι ότι ξέραμε και τη μεγάλη θέληση του κόσμου της ομάδας μας να πάρουμε αυτή την πρόκριση… Το ζητούμενο, όμως, στο ποδόσφαιρο είναι να είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Ο καλύτερος τρόπος για να τον ξεπεράσουμε, είναι να νικήσουμε την Κυριακή! Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποδείξουμε ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδα»

Για το πόσο εύκολο είναι αυτό απέναντι στην ΑΕΚ, που διεκδικεί άμεσα την πρώτη θέση στον πίνακα:

«Δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικότερα στο καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου παίζουμε για πρώτη φορά. Γενικότερα, όμως, είναι καλό για εμάς, που παίζουμε τόσο νωρίς μετά τον αποκλεισμό μας στο Κύπελλο, γιατί μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Είναι μια πρόκληση για εμάς να παίξουμε καλά, απέναντι σε παίκτες ποιοτικούς, όπως είναι αυτοί που διαθέτει η ΑΕΚ. Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς αυτό το ματς. Γενικότερα, θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητά μας, όμως, και να μην δεχτούμε γκολ.

Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, απέναντι στην ΑΕΚ, που είναι ιδιαίτερα καλή επιθετικά. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και πρώτα πρέπει να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας, να μην πετύχουν γκολ. Από εκεί και πέρα, πρέπει να σκοράρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ