Άρης: «Πρώτη» με πέντε αλλαγές για τον Τερζή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: «Πρώτη» με πέντε αλλαγές για τον Τερζή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με νέα πρόσωπα η ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (12/2) ντέρμπι με τους «πράσινους» στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς επιστρέφουν Ετέμπο, Πάλμα, Γκαρσία, Ενκουλού και Καμαρά.

Στην επιστροφή του στον πάγκο του Άρη, μετά την απομάκρυνση του Πάρντιου από την τεχνική ηγεσία, ο Τόλης Τερζής επέλεξε να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ο Ετέμπο εξέτισε την ποινή του και επέστρεψε στην ενδεκάδα, όπως και ο Πάλμα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ακόμα ο Καμαρά ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Γκρέι έμεινε στον πάγκο. Ο Ενκουλού θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Τέλος, ο προπονητής του Άρη επέλεξε τον Γκαρσία για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε επίσης: My name is Rasford, Marcus Rasford… (vid)

Ο Τερζής παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, έξω Φαμπιάνο και Ενκουλού θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Πάλμα αριστερά και ο Γκαρσία πίσω από τον Καμαρά, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Νταμπό, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Πίρσμαν, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος και Σγούρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ