Άρης: Η σημαντική απουσία και η επιστροφή στο κέντρο της άμυνας

Άρης: Η σημαντική απουσία και η επιστροφή στο κέντρο της άμυνας

Οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Φαμπιάνο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και σ΄ αυτό της επόμενης αγωνιστικής (26/2) με τον Ατρόμητο, ενώ ο Μπράμπετς αναμένεται να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να τεθεί στη διάθεση του Τερζή.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (15/2) στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ ο Τόλης Τερζής έχει να διαχειριστεί μια σημαντική απουσία στο κέντρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει τον Φαμπιάνο, που θα εκτίσει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της ποινής του, καθώς συμπλήρωσε εφτά κάρτες.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα απουσιάσει και από το παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής (26/2) με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μπράμπετς αναμένεται να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα. Ο Τσέχος στόπερ δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξαιτίας των ενοχλήσεων που ένιωθε στους προσαγωγούς.

Θα τεθεί, όμως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι στην Κρήτη και θα είναι ο παρτενέρ του Ενκουλού στο κέντρο της άμυνας.

Ακόμα, μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Ντουκουρέ. Ο έμπειρος μέσος ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και έχει πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ