Οριστικό: Τέλος ο Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό (pic)

Οριστικό: Τέλος ο Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό (pic)

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο μπακ – Το μήνυμα της ΠΑΕ στα social media.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον και επίσημα ο Μαρσέλο, με την πειραϊκή ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Με ένα μήνυμα στα social media, οι Ερυθρόλευκοι ευχαρίστησαν τον Λατινοαμερικάνο άσο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον σύλλογο. «Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί», προσθέτουν μεταξύ άλλων οι Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το απίστευτο 10-0 των «ερυθρολεύκων» και η… εκδίκηση του Γιώργου Μπαρτζώκα

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους», ανέφεραν οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Μαρσέλο ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο και στο διάστημα που έμεινε στο μεγάλο λιμάνι πραγματοποίησε συνολικά 10 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 3 γκολ σε 332 λεπτά. Όλα τα γκολ ήταν στον θεσμό του Κυπέλλου.

Πλέον, ο Βραζιλιάνος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να τον συνδέουν με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ υπάρχουν και ομάδες από την πατρίδα του, που επίσης φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η σχετική ανάρτηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ