Σβαμπ: «Δεν θα τα παρατήσουμε»

Σβαμπ: «Δεν θα τα παρατήσουμε»

Για την... γκέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ, τονίζοντας πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Αυστριακός μέσος τόνισε ότι ο «δικέφαλος του βορρά» δεν θα παρατήσει την προσπάθεια του ενόψει της συνέχειας, ενώ αναφέρθηκε και στην δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Δικεφάλου του Βορρά, με αφορμή το ντεμπούτο του Στέφανου Τζίμα με την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Το ρεζιλίκι του Πινέιρο και του VAR με αποδείξεις: Οι δύο φάσεις που τα λένε όλα για την κλοπή στο Καραϊσκάκη (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το ποιος σκοράρει λίγη σημασία έχει, το αποτέλεσμα μετράει. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε το νικητήριο γκολ, είναι δύσκολο για εμάς. Είναι φαινόμενο που επαναλαμβάνεται και χάνουμε… χαζούς βαθμούς»

Για τη δήλωση του Λουτσέσκου και το κακό πρώτο μέρος: «Δεν μπήκαμε με την ενέργεια που μας χαρακτηρίζει. Παρ’ όλα αυτά είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο με ευκαιρίες ωστόσο δεν σκοράραμε. Δεν είμαστε εδώ για να είμαστε καθηλωμένοι και κολλημένοι στην τέταρτη θέση».

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος: «Όπως προανέφερα, θέλουμε να ανεβούμε στη βαθμολογία και να πλησιάσουμε την κορυφή. Το πνεύμα της ομάδας είναι τέτοιο που δεν τα παρατάμε ποτέ. Με τη χρονική σειρά των πραγμάτων, σειρά έχει το πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος πως δεν θα παραδοθούμε ποτέ, όπως επιτάσσει η νοοτροπία μας».

Για το ντεμπούτο του Στέφανου Τζίμα: «Πιστεύω πως όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατανοούν πως ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη δυνατή ακαδημία. Ο ένας έρχεται μετά τον άλλον. Ήδη έχουμε βρει αρκετές λύσεις, με πρωταγωνιστικά πρόσωπα, ένα από αυτά είναι και ο Τζίμας. Είναι ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, του εύχομαι να μπορέσει να μας βοηθήσει. Έχει τις ικανότητες να κάνει σπουδαία καριέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ