Σοκ στην ΑΕΚ με Λιβάι Γκαρσία

Σοκ στην ΑΕΚ με Λιβάι Γκαρσία

Άσχημα τα νέα στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό.

Ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης αποδείχθηκε πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση.

Ο επιθετικός της «Ένωσης» υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις σήμερα (26/02) οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμό στον δεξιό προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Σκληρές απαντήσεις από τον Καραπαπά: «Αυτά δείχνουν πρόθεση» (pics)

Έτσι, θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο (1/3), την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (5/3) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους «ερυθρόλευκους» για το πρωτάθλημα (12/03), αλλά και την πρεμιέρα των Playoffs (18/03 ή 19/03).

Το πλήγμα είναι ασφαλώς πολύ μεγάλο για τους «κιτρινόμαυρους» που στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής σεζόν χάνουν ένα από τα πιο σημαντικά τους «γρανάζια» και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (έχει 11 γκολ μαζί με τους Μπακαμπού και Καρέλη).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ