Άρης: Νέα προσθήκη στο τεχνικό τιμ

Άρης: Νέα προσθήκη στο τεχνικό τιμ

Ο Γιάννης Ματζιαρίδης θα είναι ένας από τους στενούς συνεργάτες του Τόλη Τερζή, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στη Βέροια, ενώ απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να προχωρήσουν σε αρκετές προσθήκες στελέχωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς έχουν αντιληφθεί οτι κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο.

Μια από τις πρώτες κινήσεις είναι και αυτή του Γιάννη Ματζιαρίδη, που θα αποτελέσει νέο μέλος στο τεχνικό τιμ και έναν από τους στενούς συνεργάτες του Τόλη Τερζή.

Οι δύο τους, άλλωστε, είχαν συνεργαστεί κατα την τελευταία θητεία του Έλληνα τεχνικού στη Βέροια, όταν και ο Γιάννης Ματζιαρίδης ήταν γυμναστής της ομάδας. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι μέχρι πρότινος ήταν και υπηρεσιακός τεχνικός στην ομάδα της Ημαθίας.

Ο Γιάννης Ματζιαρίδης παραβρέθηκε και στη χθεσινή (1/3) προπόνηση και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις. Είχε, μάλιστα, την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και τον νέο τεχνικό διευθυντή, Ρόμπερτ Παλικούτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ