Άρης: Το σύστημα κρίνεται από τον Ματέο Γκαρσία

Άρης: Το σύστημα κρίνεται από τον Ματέο Γκαρσία

Αν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι σε κατάσταση, όπως όλα δείχνουν, να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, τότε θα ο Τερζής θα διατηρήσει το 4-3-3, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα το αλλάξει σε 4-2-3-1, στο κυριακάτικο (5/3) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Τόλης Τερζής θα συνεχίσει και στη σημερινή (2/3) προπόνηση τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο κυριακάτικο (5/3) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία.

Πολλά σε ότι αφορά τις αποφάσεις του Έλληνα τεχνικού, κυρίως σε ότι αφορά το σύστημα, θα κριθούν από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν, όπως όλα δείχνουν, τα καταφέρει και δείξει ότι είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί 90 λεπτά, τότε ο προπονητής του Άρη θα διατηρήσει το σύστημα 4-3-3, με τον Γκαρσία να μετατοπίζεται στον άξονα, αντί του τραυματία Ρουπ, ενώ τη θέση του στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, θα πάρει ένας εκ των Χριστοδουλόπουλου ή Ιτούρμπε.

Στην αντίθετη περίπτωση, ο Τερζής θα αλλάξει το σύστημα σε 4-2-3-1, με έναν εκ των Νταμπό ή Ντουκουρέ να είναι ο παρτενέρ του Ετέμπο στα αμυντικά χαφ και τον Νταρίντα σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ