Άρης: Οι αλλαγές του Τερζή και οι συστάσεις

Άρης: Οι αλλαγές του Τερζή και οι συστάσεις

Ο Φαμπιάνο αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, με τον Ματέο Γκαρσία να παίρνει τη θέση του τραυματία Ρουπ στον άξονα και έναν εκ των Χριστοδουλόπουλου ή Ιτούρμπε να καλύπτει την αριστερή πλευρά της επίθεσης, ενώ ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να προσέχουν τις κάρτες.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (5/3) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Τόλης Τερζής θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στην προπόνηση. Αναγκαστική αυτή στον άξονα, καθώς ο τραυματίας Ρουπ θα μείνει εκτός και ο Ματέο Γκαρσία θα «μετατοπιστεί» στην τριάδα των χαφ, δίπλα στους Ετέμπο και Νταρίντα.

Το γεγονός ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, πάντως, επιτρέπει στον προπονητή του Άρη να διατηρήσει το σύστημα 4-3-3. Το κενό που δημιουργείται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, λόγω της αλλαγής θέσης του Γκαρσία, θα καλύψει ένας εκ των Ιτούρμπε ή Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Την ώρα της τραγωδίας ακούγονταν τραγούδια στο σταθμαρχείο Λάρισας

Ακόμα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Φαμπιάνο στο βασικό σχήμα, παρά την καλή παρουσία των Μπράμπετς και Ενκουλού στα δυο τελευταία παιχνίδια. Ο Βραζιλιάνος εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της ποινής του και θα είναι ο παρτενέρ του Τσέχου στο κέντρο της άμυνας.

Τέλος, ο Τερζής είχε τετ α τετ με τους Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταμπό και Ντουκουρέ, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας με τρεις κίτρινες κάρτες και τους συνέστησε να είναι προσεκτικοί, προκειμένου να μην τιμωρηθούν ενόψει του αγώνα (12/3) της τελευταία αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ