Άρης: Με αλλαγές και πάθος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Με αλλαγές και πάθος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στα πλέι οφ, ενώ θα έχουν αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα στο σημερινό (19/3, 19.00) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα αλλά τον ίδιο στόχο, τη νίκη, θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (19/3, 19.00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τα πλέι οφ, με τη συμπαράσταση των οπαδών τους, που θα γεμίσουν το γήπεδο.

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα. Έκπληξη, πάντως, αποτελεί η διαφαινόμενη απόφαση του να διατηρήσει βασικό και κάτω από την εστία τον Σιαμπάνη, μετά την καλή του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας στον πάγκο τον Κουέστα.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μίτσελ για την επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στον Βόλο

Ακόμα, επιστρέφει στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της άμυνας ο Οντουμπάζιο που εξέτισε την ποινή του, ο Μαζικού θα πάρει τη θέση του Πίρσμαν στο αριστερό, ενώ ο Ετέμπο θα επιστρέψει στα χαφ.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Σιαμπάνη. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ματέο Γκαρσία στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Καμάτσο στην αριστερή, ενώ ο Πάλμα πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Μοναδικοί απόντες για τους κιτρινόμαυρους οι τραυματίες Ρουπ και Μάνου Γκαρθία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ