Άρης: Με Τερζή στις προπονήσεις

Άρης: Με Τερζή στις προπονήσεις

Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε από την Αθήνα, όπου παρακολούθησε τη σχολή UEFA PRO και υπό τις οδηγίες του θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι (2/4) της δεύτερης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Ο Τόλης Τερζής θα είναι το νέο πρόσωπο στην σημερινή (16/3) προπόνηση στο Δασυγένειο. Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε από την Αθήνα, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες, καθώς παρακολούθησε τη σχολή UEFA PRO.

Από σήμερα θα ξεκινήσει, ουσιαστικά και η προετοιμασία ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (2/4) με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Ο προπονητής του Άρη περιμένει και την επιστροφή του Λούκας Ρουπ.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ανεβάζει, συνεχώς, ρυθμούς και αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Υπάρχει, μάλιστα, η αισιοδοξία ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Έχει χάσει, βέβαια, πολλές προπονήσεις και δεν λογίζεται για το βασικό σχήμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ακόμα, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη των διεθνών παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ