Άρης: Τα δεδομένα για τους τραυματίες

Άρης: Τα δεδομένα για τους τραυματίες

Αγώνας δρόμου από τους Ματέο Γκαρσία και Ρουπ για να προλάβουν τον εκτός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Βόλο, ενώ η πορεία της αποθεραπείας του θα κρίνει το πότε θα επιστρέψει ο Μπράμπετς.

Ο Άρης θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ, με τον Τόλη Τερζή να έχει στο μυαλό του και τους τραυματίες.

Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβουν την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Βόλο.

Διαβάστε επίσης: Η κυβέρνηση σφυρίζει αμήχανα και αδιάφορα, η ΟΥΕΦΑ όμως;

Το πιθανότερο είναι ότι αμφότεροι θα προλάβουν οριακά να είναι έτοιμοι, με τον Αργεντινό να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Ο προπονητής του Άρη, βέβαια, θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν τελικά θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί και ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς υπέστη κάταγμα στα πλευρά, στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Τσέχος μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, ενώ υπάρχουν λίγες ελπίδες για να προλάβει τα δυο τελευταία παιχνιδια, με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (9η αγωνιστική) και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (10η αγωνιστική).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ