Άρης: Με Καμαρά, Ενκουλού και Ματέο Γκαρσία κόντρα στον Βόλο

Άρης: Με Καμαρά, Ενκουλού και Ματέο Γκαρσία κόντρα στον Βόλο

Με νέα πρόσωπα η αποστολή του Άρη ενόψει του κρίσιμου αυριανού (23/4) εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας.

Με σημαντικές επιστροφές θα παραταχθεί ο Άρης στην αυριανή (23/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Απόστολος Τερζής ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε και τους Καμαρά (εξέτισε την ποινή του) και Ματέο Γκαρσία (ξεπέρασε τον τραυματισμό του). Ακόμα, στη διάθεση του προπονητή του Άρη τέθηκε και ο Ενκουλού, που τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Διαβάστε επίσης: Από τον «μαθητή» (Αρτέτα) στον «δάσκαλο» (Γκουαρντιόλα) με αγάπη!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. (23/04), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Mateo Garcia, Iturbe, Darida, Luis Palma, Kamara, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec, Rupp, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.

* O Γιώργος Καραϊσαρίδης προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ