Παναθηναϊκός: Έτοιμος και πάνοπλος για την αναμέτρηση με τον Βόλο

Παναθηναϊκός: Έτοιμος και πάνοπλος για την αναμέτρηση με τον Βόλο

Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν σήμερα για τον Βόλο με στόχο το αυριανό διπλό κόντρα στην τοπική ομάδα που θα τους κρατήσει στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην 5η στροφή των Play-Offs της Super League και συνεχίζει να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με συγκάτοικο την ΑΕΚ (με 72 βαθμούς).

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Όχι εφησυχασμός από Αλμέιδα σε παίκτες

Οι «πράσινοι» στον πρώτο γύρο, την… είχαν πατήσει από τον Βόλο και είχαν έρθει ισόπαλοι 0-0 στη Λεωφόρο. Θέλουν λοιπόν να αποφύγουν τις… κακοτοπιές αύριο (18:00), στο Πανθεσσαλικό για την 6η αγωνιστική, και θα πάνε για το διπλό με την αποστολή να αναχωρεί σήμερα για την Μαγνησία.

Όσον αφορά τα των τραυματιών τα νέα εκεί είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους.

Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός προτίθεται να κάνει και ένα μικρό ροτέισον με τους Μαντσίνι και Ιωαννίδη να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον αγώνα με τον Βόλο ακολουθεί το ντέρμπι της κορυφής με την ΑΕΚ.

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει λοιπόν οι παίκτες του να κρατήσουν την ισοβαθμία σε περίπτωση νίκης και της ΑΕΚ, έτσι ώστε όταν παίξουν οι δυο τους στη Λεωφόρο, το «τριφύλλι» να έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί από το +4 από την Ένωση που θα του επιτρέψει να αγχώνεται λίγο…λιγότερο.

Κίνητρο φυσικά η έδρα και ο κόσμος αλλά προηγείται σίγουρα η αναμέτρηση στο Βόλο και δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ