Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην αντιμετωπίζει θέματα τραυματισμών.

Ο Παναθηναϊκός είχε ρεπό την Πέμπτη και σήμερα επανήλθε στις προπονήσεις ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή για την 9η στροφή των Play-Offs της Super League στο Φάληρο (20:00).  Όσοι ποδοσφαιριστές λοιπόν του «τριφυλλιού» αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Διαβάστε επίσης: Τέλος εποχής για Μαυροειδή

Στα των υπολοίπων η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση. Μετά οι παίκτες του «τριφυλλιού» συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στα των τραυματιών ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε προβλήματα πέραν των γνωστών, και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Το μοναδικό θέμα για τον Σέρβο τεχνικό είναι απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους»

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν αύριο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο, με προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και μετά ο Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή, για ένα από τα κρισιμότερα ματς του «τριφυλλιού» για φέτος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ