Άρης: Με Φαμπιάνο αλλά χωρίς Πάλμα κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Με Φαμπιάνο αλλά χωρίς Πάλμα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού (8/5) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Χωρίς τον Λουίς Πάλμα θα αγωνιστεί ο Άρης στην αυριανή (8/5) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα έμεινε εκτός της αποστολής, που ανακοίνωσε ο Τόλης Τερζής, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Αντίθετα, στη διάθεση του προπονητή του Άρη τέθηκε ο Φαμπιάνο, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ επιστρέφει και ο Καμαρά, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Διαβάστε επίσης: Έχουν χάσει το… χρώμα τους τα καλόπαιδά της ΕΠΟ: Γιατί τώρα παρακαλούν για «κεκλεισμένων των θυρών» τελικό στην Κύπρο

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (08/05), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Mateo Garcia, Iturbe, Darida, Kamara, Camacho, Doukoure, Gray, Rupp, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Luis Palma (ίωση), Brabec, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ