Η 11άδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα (pic)

Οι επιλογές του Ανιγκό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με 4-3-3 παρατάσσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ο Ζοσέ Ανιγκό για το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:00), για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας και ενδεχομένως το καλό εισιτήριο για το Europa League (σ.σ εκκρεμεί ο τελικός του Κυπέλλου).

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Ροντινέι, Σωκράτη, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Χουάνγκ, Εμβιλά, Σαμασέκου θα είναι στην τριάδα των χαφ, ενώ στα δύο άκρα θα βρίσκονται οι Φορτούνης και Μπιέλ, με τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Το όνομά μου είναι Αϊζάια

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Σωκράτης, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Μπιέλ, Φορτούνης και Μπακαμπού.

Ο Ζοσέ Ανιγκό, όπως και στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τρία χαφ. Μια συνταγή που του βγήκε στα δύο προηγούμενα ντέρμπι, με τους Ερυθρόλευκους να έρχονται 0-0 με την ΑΕΚ και να επικρατούν 1-0 του Παναθηναϊκού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ