Άρης: Ραντεβού στην Αθήνα ανάμεσα σε Καρυπίδη και Τερζή

Άρης: Ραντεβού στην Αθήνα ανάμεσα σε Καρυπίδη και Τερζή

Ο τεχνικός του Άρη βρίσκεται στην πρωτεύουσα για να πάρει μέρος στα σεμινάρια προπονητικής UEFA PRO, ενώ αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, αναφορικά με την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.

Ο Τόλης Τερζής, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, αναφορικά με την υλοποίηση του προγραμματισμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αναμένεται να έχει ραντεβού και με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην Αθήνα.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, εξάλλου, βρίσκεται από χθες (24/5) στην πρωτεύουσα, καθώς συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο των σεμιναρίων προπονητικής UEFA PRO και αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Πέμπτη (1/6).

Ο προπονητής του Άρη θα έχει σειρά συναντήσεων με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, για τις κινήσεις που θα γίνουν σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ, όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί δύο με τρεις μεταγραφές, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής, μάλιστα, είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, τόσο με τον Θόδωρο Καρυπίδη, όσο και με τον Τόλη Τερζή, τους οποίους και ενημερώνει για τις επαφές που κάνει. Εκτός από το μέτωπο των μεταγραφών, πάντως, σημαντικό για τους κιτρινόμαυρους είναι και αυτό των αποδεσμεύσεων των παικτών που δεν υπολογίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ