Τι είπε για το μέλλον του ο Πινέδα…

Τι είπε για το μέλλον του ο Πινέδα…

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για την περιπέτειά του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Ενας από τους κυριότερους λόγους όπου η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι αναμφίβολα ο Ορμπελίν Πινέδα.

Σημείο αναφοράς στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ο Μεξικανός άσος έκανε… παπάδες, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τα κατορθώματά του.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Πάντερ και Παναθηναϊκό!

Με τις μέρες να περνούν, ένα είναι το ερώτημα που αιωρείται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ: Θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα ο 27χρονος άσος; Είναι η υπόθεση που «καίει» πιο πολύ τους ανθρώπους της Ενωσης, με τον Ορμπελίν Πινέδα να παίρνει θέση στο podcast του γνωστού Μεξικανού δημοσιογράφου, Αντρέ Μαρίν

Ο Μεξικανός άσος επανέλαβε πως δεν γνωρίζει που θα τον βρει η νέα αγωνιστική περίοδος, ενώ υπογράμμισε πως την υπόθεση τη χειρίζονται ο ατζέντης και οι σύλλογοι.

Παράλληλα, έσταξε μέλι για τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ αποθέωσε και τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ορμπελίν Πινέδα:

Για το μέλλον του: «Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τίποτα. Όλοι με ρωτάνε το ίδιο πράγμα. Τι πρόκειται να συμβεί, τι θα κάνω. Το έχω αφήσει στον ατζέντη μου και μεταξύ των συλλόγων. Απολαμβάνω τη σεζόν, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου», ήταν η απάντησή του.

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Ήταν δύσκολο γιατί ήρθαμε σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος, ενώ και το θέμα της γλώσσας ήταν ένα ζήτημα, αλλά ήταν πολύ σημαντικό που ήμουν με την οικογένειά μου και με τη σύζυγό μου που πάντα με υποστηρίζει σε κάθε κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος, είχαμε μια πολύ καλή σεζόν. Απολαμβάνω την κουλτούρα στην Ελλάδα. Προσαρμοστήκαμε αν και στην αρχή ήταν περίπλοκο λόγω του διαφορετικού φαγητού αλλά και για τα παιδιά λόγω της γλώσσας».

Για τον Αλμέιδα: «Είναι ο ίδιος όπως στην Τσίβας. Είναι δουλευταράς, ταπεινός και με πάθος για το ποδόσφαιρο που στο μεταδίδει καθημερινά. Προσπαθεί να δημιουργεί ένα καλό γκρουπ μεταξύ των παικτών», υποστήριξε ο Πινέδα προσθέτοντας για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το επίπεδο είναι όπως στο Μεξικό. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που παίζουν και στην Εθνική ομάδα. Υπάρχουν καλές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι τα ντέρμπι εδώ στα play-offs».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Έχουν ένα τρομερό πάθος που στο μεταφέρουν. Σε αγκαλιάζουν μετά από ένα παιχνίδι που έχει πάει καλά όταν σε βλέπουν στον δρόμο, φωνάζουν “μόνο ΑΕΚ”, η αδρεναλίνη ανεβαίνει, συνδέεσαι μαζί τους. Είναι μια καλή εμπειρία σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, δυνατό, που παίζεται με πάθος», είπε ο Πινέδα ο οποίος εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του για το ότι οι Έλληνες είτε με ζέστη είτε με κρύο πίνουν πάντα κρύο καφέ, αλλά και για το ότι μπορεί να βρίσκει ολόφρεσκο ψάρι για να μαγειρεύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ