Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ: Χοντρό κράξιμο στον Λουτσέσκου

Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ: Χοντρό κράξιμο στον Λουτσέσκου

«Επίθεση» στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την εφετινή πορεία του ΠΑΟΚ!

Κάτι παραπάνω από αποτυχημένη ήταν η σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Τα πάντα πήγαν λάθος στους «ασπρόμαυρους» που τερμάτισαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα αναγκαστούν να προβούν σε σαρωτικές αλλαγές.

Το κλίμα στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι βαρύ, ενώ στο κάδρο των ευθυνών, περίοπτη θέση έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η κριτική προς το πρόσωπό του χτυπάει… κόκκινο, με τον Μιχάλη Λεοντιάδη να είναι ο τελευταίος που «κράζει» ανοιχτά τον Ρουμάνο κόουτς.

Διαβάστε επίσης: «Ενδιαφέρεται για τον Παγέτ ο Ολυμπιακός»

Οι εφετινές επιλογές του Λουτσέσκου έκαναν έξαλλο τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ, που έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος με την κατάσταση στο εσωτερικό του συλλόγου.

«Χάσαμε το νταμπλ φέτος, το λέω και το πιστεύω, αλλά δεν είχαμε πάγκο και με τις επιλογές του Λουτσέσκου, εγώ σηκώνω ψηλά τα χέρια. Οι μεγάλοι σε ηλικία δεν μπορούν πλέον, αυτός επιμένει. Στον τελικό, έβαλε αυτούς που θα έφευγαν, ακόμη περιμένω να παίξει ο Ντάντας, που τουλάχιστον τρέχει. Ο ΠΑΟΚ είναι για πρωταθλητής και κυπελλούχος, δεν είναι για τρίτος και τέταρτος με Σαββίδη ιδιοκτήτη.

Κι εγώ να πάω προπονητής τριτο-τέταρτος θα βγω, αλλά οι παίκτες κάνουν τον προπονητή. Όταν δεν ζητάς παίκτες από τον μεγαλομέτοχο και κρατάς τους μεγάλους σε ηλικία, τότε κάτι άλλο συμβαίνει. Οι ομάδες στηρίζονται στους έμπειρους, αλλά κυρίως σε 24-25 χρονών παιδιά με ψυχή και δυνάμεις για να τρέχουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς παίζουμε με μεγάλους», τόνισε στον FOCUS 103,6 FM

«Έφυγε κι ο Μπίσεσβαρ, ας κάνουν και ένα ευχαριστήριο και στον Καντουρί, που έγινε εκατομμυριούχος στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα και ας φτιάξουν μια ομάδα με παίκτες με ψυχή, θέλουμε παικταράδες για την επίθεση, δεν αντέχουμε τα ίδια και τα ίδια…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ