Χαμός με Αλμέιδα!

Χαμός με Αλμέιδα!

Συνεχίζονται τα μεξικανικά σενάρια για τον Ματίας Αλμέιδα.

«Βροχή» τα δημοσιεύματα στο Μεξικό για τον Ματίας Αλμέιδα και την Κλαμπ Αμέρικα!

Οι αναφορές στα ΜΜΕ του Μεξικού για τον προπονητή της ΑΕΚ συνεχίζονται, με το τηλεοπτικό δίκτυο TUDN να διατηρεί «ζωντανό» το ενδιαφέρον της Κλαμπ Αμέρικα.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο προαπαιτούμενα για την επιτυχία του Κορδόν

Ο σύλλογος που εδρεύει στην Πόλη του Μεξικού, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και σκοπεύει να προσφέρει μπόλικα χρήματα στον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ, προκειμένου να τον δελεάσει να επιστρέψει στη χώρα των Αζτέκων.

Το όνομα του «Πελάδο» συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, με το TUDN να παραθέτει τα κατορθώματά του στα ελληνικά γήπεδα.

«Υπήρξε ο άνθρωπος που είχε οδηγήσει στην Τσίβας στον τίτλο το 2017 και το 2018 σε Liga MX και Concacaf Champions League, αντίστοιχα. Τώρα τοποθετείται στο ραντάρ της Αμέρικα για την Apertura 2023.

Κατέκτησε το νταμπλ με την ΑΕΚ και και τα διαπιστευτήρια και το στυλ παιχνιδιού του πιστοποιούνται στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, οι Μεξικανοί φέρνουν στο φως της δημοσιότητας και τα άλλα υποψήφια ονόματα για τον πάγκο της Κλαμπ Αμέρικα. Οσόριο, Λα Βόλπε, Τίτε, Χεράρδο Μαρτίνο, Ζαρντίν, Αγκίρε και Αλόνσο είναι στη λίστα για την επόμενη μέρα της ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ