Άρης: Τα δυο φιλικά με τη Μακάμπι Χάιφα

Άρης: Τα δυο φιλικά με τη Μακάμπι Χάιφα

Οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν στις 21 του τρέχοντος μήνα στο Ισραήλ, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Χάιφα σε δυο αναμετρήσεις (στις 21/6 και στις 24/6).

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα υποβληθούν από αύριο (12/6) στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (15/6) στο Δασυγένειο. Η αποστολή των κιτρινόμαυρων θα αναχωρήσει στις 21 Ιουνίου για το Ισραήλ, όπου θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια (21/6 και 24/6) με τη Μακάμπι Χάιφα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που παρείχε η ομάδα μας στην Μακάμπι Χάιφα στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία περιελάμβανε και τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, η ομάδα του Ισραήλ (σε συνεργασία με την εταιρεία «Ethosports») προσκάλεσε τον ΑΡΗ στη χώρα της, όπου έχει προγραμματιστεί και η διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη με Κούντε: Γερό… μπάσιμο από την Αγγλία (vid)

Η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί στο Ισραήλ στις 21 Ιουνίου. Το πρώτο φιλικό, που θα γίνει το βράδυ της ίδιας μέρας (21/06), θα έχει προπονητικό χαρακτήρα, ενώ το δεύτερο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, που είναι το επίσημο, θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου.

Η αποστολή του ΑΡΗ θα επιστρέψει την επομένη (25/06) στη Θεσσαλονίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ