ΟΦΗ – Μπρέντα 2-3: Πέντε γκολ και δεύτερη φιλική ήττα οι Κρητικοί

ΟΦΗ – Μπρέντα 2-3: Πέντε γκολ και δεύτερη φιλική ήττα οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ βρήκε την δεύτερη φιλική ήττα του κόντρα στην Μπρέντα με 3-2, με τους Ολλανδούς να εκμεταλλεύονται τα αμυντικά λάθη των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε την Μπρέντα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του στην Ολλανδία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2, πληρώνοντας τα αμυντικά του λάθη, ενώ ταυτόχρονα ντεμπούταρε την τρίτη γαλάζια φανέλα του.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας μπήκε με το… αριστερό στο παιχνίδι, αφού μόλις στα πρώτα 13 δευτερόλεπτα δέχτηκε αυτογκόλ, λόγω ασυνεννοησίας του Ανδρέα Καρώ και του Χρήστου Μανδά.

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, με τον Τοράλ να κλέβει την μπάλα κοντά στην περιοχή των Ολλανδών μετά από δύο λεπτά, κάνοντας ένα ωραίο σουτ, που κατέληξε στα δίχτυα του Κόρσμιτ.

Στο 17′ η Μπρέντα πήρε εκ νέου το προβάδισμα, αφού ο Βέρνερσον με μία καταπληκτική σέντρα ακριβείας βρήκε τον Γκάρμπετ μέσα στην περιοχή των Κρητικών, με τον Γιαννούλη να κάνει κακή εκτίμηση και να μην παίρνει καλή θέση, με αποτέλεσμα ο Νεοζηλανδός να περνάει και τον Μανδά για το 2-1.

Ο ΟΦΗ βρήκε απάντηση λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με ωραία λόμπα του Νέιρα, έπειτα από συνεχή πίεση ψηλά στο γήπεδο και κλέψιμο κοντά στον χώρο του κέντρου από τον Βούρο.

Η ισοπαλία όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπρέντα βρήκε και τρίτο γκολ μετά από λάθη στην άμυνα των Κρητικών, με τον Γκάρμπετ να το εκμεταλλεύεται και να βρίσκει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-2.

Στο 61′ ο Βάλντας Νταμπράουσκας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, θέλοντας να δώσει και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του χρόνο συμμετοχής, ώστε να βρουν και ρυθμό αγώνα.

Όσο κι αν προσπάθησαν, όμως, οι Κρητικοί να βρουν το γκολ της ισοφάρισης για τρίτη φορά, κάνοντας αρκετές επιθέσεις από το 64′ κι έπειτα, δεν τα κατάφεραν, με τον Ντικό να βρίσκει και το δοκάρι σε φάση του 75′.

Στο δεύτερο ημίχρονο πρόλαβε να πάει και η νεότερη μεταγραφή του ΟΦΗ, ο Φελίπε Γκαγιέγκος, που επιστρέφει στην ομάδα του Ηρακλείου μετά από 1,5 χρόνο, ενώ νωρίτερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και πλέον μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της επιστροφής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ