Μήνυμα με νόημα από τον Κώστα Καραπαπά ενόψει Ρέιντζερς (pic)

Μήνυμα με νόημα από τον Κώστα Καραπαπά ενόψει Ρέιντζερς (pic)

«Σε διαφορετικό βαθμό ετοιμότητας οι δύο ομάδες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ' Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Ένα πολύ δυνατό φιλικό δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την Ρέιντζερς στο Άιμπροξ (26/7, 21:45).

Μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο από τον Ολυμπιακό, καθώς το μεθεπόμενο Σάββατο (5/8) ξεκινάει το σκωτσέζικο πρωτάθλημα, με την Ρέιντζερς να δοκιμάζεται στην έδρα της Κιλμάρνοκ.

Αντίθετα, το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει στα τέλη Αυγούστου, με τον Ολυμπιακό, όπως είναι απόλυτα λογικό, να μην βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο προετοιμασίας με την σκωτσέζικη ομάδα. Δύο σπουδαίοι σύλλογοι, οι οποίοι μαζί έχουν 102 πρωταθλήματα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μήνυμά του στα social media αναφέρθηκε στο διαφορετικό μομέντουμ που βρίσκονται οι δύο ομάδες και τόνισε ότι απόψε στο χορτάρι του Άιμπροξ θα υπάρχουν 102 πρωταθλήματα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά: «Σήμερα στο IBROX θα δοκιμαστούν δύο ομάδες που είναι σε διαφορετικό βαθμό ετοιμότητας. Μια πανέτοιμη και μια ομάδα, η καλύτερη του κόσμου που ετοιμάζεται ακόμα! Το πιο σημαντικό; Απόψε στο χορτάρι υπάρχουν 102 πρωταθλήματα. Respect».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ