«Στα σκαριά του Αουγκούστο στη Ναντ, ανέβασε την προσφορά της στον ΠΑΟΚ»

«Στα σκαριά του Αουγκούστο στη Ναντ, ανέβασε την προσφορά της στον ΠΑΟΚ»

Όπως αναφέρει η «L' Equipe», η μεταγραφή του Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ στη Ναντ είναι στα... σκαριά, με τη γαλλική ομάδα να έχει αναβαθμίσει την προσφορά της.

Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο της Ναντ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ, με τη γαλλική «L’ Equipe» να αναφέρει πως η μεταγραφή βρίσκεται στα σκαριά.

Η Ναντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μποαβίστα για την απόκτηση του Σιντόζιε Αβαζιέμ, ενώ στα σκαριά είναι και η μεταγραφή του μέσου του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο» αναφέρει χαρακτηριστικά η Equipe και συνεχίζει:

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» από Πέτγουεϊ για Παναθηναϊκό: «Απλά προσπαθεί να πάρει παίκτες που ακούγονται για τον Ολυμπιακό;»

«Οι ιθύνοντες της Ναντ εξακολουθούν να ελπίζουν να οριστικοποιήσουν την άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου από τον ΠΑΟΚ, Ντάγκλας Αουγκούστο. Πρόσφατα αναβάθμισαν την πρότασή τους».

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει ήδη απαντήσει δυο φορές αρνητικά σε πρόταση για τον Αουγκούστο, η μια στα 3.500.000 ευρώ και η δεύτερη στα 5.000.000 ευρώ, ενώ μένει να φανεί η νέα στάση του «Δικεφάλου», ενόψει και της ρεβάνς των προκριματικών του Conferenve League με την Μπεϊτάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ