Εξελίξεις με Μπογέ – Ο Ολυμπιακός και το… ντόμινο! (pic)

Εξελίξεις με Μπογέ – Ο Ολυμπιακός και το… ντόμινο! (pic)

Νέα δημοσιεύματα για τον Ολυμπιακό και τον Λούκας Μπογέ – Η Ελτσε θέλει να τον πουλήσει για να πάρει τον Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια, που κοιτάζει τον Ράφα Μιρ!

Συνεχόμενα είναι τα δημοσιεύματα πλέον στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον Λούκας Μπογέ, με τους Ισπανούς μάλιστα να έχουν δημιουργήσει ένα «ντόμινο», τουλάχιστον στα ρεπορτάζ τους, σύμφωνα με το οποίο ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να πιάσει… λιμάνι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην Ιβηρική Χερσόνησο, η Ελτσε επιθυμεί την απόκτηση του Μάρκος Αντρέ από την Βαλένθια, η οποία με τη σειρά της θέλει να πάρει τον Ράφα Μιρ από την Σεβίλλη. Δύο επιθετικοί, που επίσης έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό στράικερ μάλιστα να βρίσκεται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των Κορδόν και Μαρτίνεθ, μαζί με τον Λούκας Μπογέ.

Όπως αναφέρει το «Radio Taronja» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Βαλένθια, η Ελτσε θέλει να πάρει τον Μάρκος Αντρέ, αλλά για να προχωρήσει στην απόκτησή του, θα πρέπει πρώτα να πουλήσει τον Λούκας Μπογέ, για τον οποίο ενδιαφέρονται οι Ολυμπιακός και Αλαβές. Χθες, πάντως, στο εξωτερικό έγραφαν ότι η Ελτσε δεν θα πούλαγε τον Αργεντινό για λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ. Ενα ποσό το οποίο φέρεται να προσπαθεί να κατεβάσει ο Αντόνιο Κορδόν, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Λατινοαμερικάνου επιθετικού.

Την ίδια ώρα στην Ισπανία γράφουν ότι η Βαλένθια θέλει να δώσει τον Μάρκος Αντρέ και να πάρει τον Ράφα Μιρ, ο οποίος φέρεται να είναι εκλεκτός του Ρούμπεν Μπαράχα για τη γραμμή κρούσης των Νυχτερίδων. Ένα… ντόμινο, στο οποίο οι Ιβηρες, με δημοσιεύματα σε διαφορετικά Μέσα, μπλέκουν τον Ολυμπιακό, τον Μπογέ, την Βαλένθια, την Ελτσε, τον Μιρ και τον Μάρκος Αντρέ.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Μπογέ με την Ελτσε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με την ισπανική ομάδα να έχει μπροστά της δύο δρόμους: Είτε να τον ανανεώσει είτε να τον πουλήσει φέτος, καθώς το επόμενο καλοκαίρι θα τον χάσει ως ελεύθερο. Ο Μπογέ, ο οποίος τη σεζόν 2018-2019 είχε περάσει από την ΑΕΚ έχοντας 6 γκολ και 2 ασίστ σε 36 συμμετοχές, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 99 παιχνίδια με τη φανέλα της Ελτσε, έχοντας 23 γκολ και 10 ασίστ στο ενεργητικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ